menu

Fotogaléria 2019

Vyhlásenie 11-stky roka ObFZ a Zimný aktív klubov 2019

ObFZ Lučenec v rámci svojich aktivít zorganizoval anketu 11- stka roka 2019. Do hlasovania sa mohli zapojiť zástupcovia futbalových klubov, tréneri, delegáti zväzu, rozhodcovia a zástupcovia médií. Hlasovalo sa formou hlasovacieho lístka, v ktorom bolo potrebné uviesť 11 mien hráčov podľa jednotlivých postov (brankár, obrancovia, záložníci, útočníci) a troch rozhodcov v poradí.

Do 11-stky roka boli zaradení hráči hrajúci v súťažiach ObFZ Lučenec v jarnej a jesennej časti roku 2019. Dohromady sa na hlasovacích lístkoch objavilo 69 mien, z ktorých sa na základe najvyššieho počtu hlasov vybrala konečná jedenástka. Najviac hlasov získali hráči: P. Mišo - 16 hlasov, S. Masár - 10 hlasov, I. Fleško, P. Tomašovič, R. Šupina, M. Nosáľ po 9 hlasov. Najväčšie zastúpenie mali hráči z klubov Slovan Tomášovce a CŠK Cinobaňa.

Medzi rozhodcami najviac bodov získal Peter Žiak v počte 40, čím o 5 bodov predstihol svojho kolegu Mariána Jačmeníka. Na 3. mieste sa umiestnil Ján Budinec (Čapla), ktorému bola pri slávnostnom vyhodnotení odovzdaná aj plaketa za zaslúžilú činnosť vo futbalovom hnutí pri príležitosti jeho životného jubilea.

Slávnostné vyhlásenie 11-stky roka 2019 sa uskutočnilo na koncoročnom posedení futbalových klubov s činovníkmi ObFZ Lučenec dňa 29.11.2019 v reštaurácii Prameň.

 

Jedenástka roka 2019:

Tomáš Václavík (CŠK Cinobaňa), brankár
Vladimír Nociar (Baník Kalinovo B), obranca
Igor Fleško (Slovan Tomášovce), obranca
Peter Tomašovič (Slovan Tomášovce), obranca
Patrik Studený (CŠK Cinobaňa), obranca
Roman Šupina (Slovan Vidiná), záložník
Radomír Berky (CŠK Cinobaňa), záložník
Lukáš Mišo (Slovan Tomášovce), záložník
Michal Nosáľ (FK Stará Halič), záložník
Stanislav Masár (Štart Kokava n/Rim.), útočník
Pavel Kurčík (OŠK Uhorské), útočník

Anketa o najlepšieho rozhodcu ObFZ Lučenec za rok 2019:

1. Peter Žiak
2. Marián Jačmeník
3. Ján Budinec