menu

Fotogaléria 2019

Medzioblastný turnaj mladších žiakov – ročník 2007

Dňa 27. mája 2019 sa na futbalovom štadióne Prameň Dolná Strehová uskutočnil ďalší ročník medzioblastného turnaja mladších žiakov – ročník 2007. Turnaj zorganizoval ObFZ Veľký Krtíš a nadviazal na tradičný každoročný turnaj, ktorého sa zúčastňujú výbery ObFZ Lučenec, ObFZ Veľký Krtíš a ObFZ Rimavská Sobota. Turnaj prebiehal podľa propozícií TMK SsFZ, ktorého sa zúčastnili aj garant Ladislav Danyi - člen TMK SsFZ a člen VV ObFZ Rimavská Sobota. Hralo sa systémom každý s každým, na skrátenom ihrisku, s hracím časom 2x30 minút.
O 8.30 hod. sa za účasti trénerov a vedúcich jednotlivých družstiev uskutočnila technická porada, kde boli vydané organizačné pokyny a zadané kritériá pre výber najlepších hráčov(18+2), ktorí sa zúčastnia turnaja na regionálnej úrovni .
Slávnostné otvorenie turnaja vykonal predseda ObFZ Veľký Krtíš p. Gabriel Bacsa a p. Ján Latinák, kde za domácich organizátorov všetkých účastníkov privítali.
V prvom zápase nastúpili výbery ObFZ Veľký Krtíš a ObFZ Lučenec. V zaujímavom a vyrovnanom stretnutí , kde hráči oboch výberov boli plný síl sa skončilo víťazstvom výberu ObFZ Lučenec v pomere 5:3.
Po krátkej prestávke, sa v druhom zápase stretli výbery ObFZ Lučenec a ObFZ Rimavská Sobota. Hráči výberu LC boli vyrovnaným súperom favorizujúceho výberu ObFZ RS, ale únava i herne vyspelejší výber ObFZ RS potvrdil svoje kvality a zvíťazil v pomere 5:1.
V poslednom zápase nastúpili výbery ObFZ VK a ObFZ RS, keď výber VK nestačil na výborne hrajúci výber RS, ktorý zvíťazil v pomere 9:0.
Na základe výsledkov z jednotlivých zápasov sa na 1. mieste umiestnil výber ObFZ R. Sobota, 2. miesto obsadil výber ObFZ Lučenec a tretie miesto obsadil výber ObFZ Veľký Krtíš.
Po skončení posledného stretnutia nasledovalo slávnostné vyhodnotenie turnaja. Diplomy a poháre podľa umiestnenia odovzdali predsedovia ObFZ VK a LC p. Gabriel Bacsa a Mgr. Radoslav Čičmanec , za TMK SsFZ p. Ladislav Danyi. Spestrením záverečného ceremoniálu bolo aj vyhodnotenie najlepších jednotlivcov . Najlepším brankárom bol vyhlásený Oliver Jaroš ( OBFZ VK) , najlepším brankárom bol vyhlásený Adrián Siviček ( ObFZ RS).
Po vyhodnotení turnaja boli vybratí 18 hráči a 2 náhradníci pre nasledujúci regionálny turnaj.
Turnaj prebehol na veľmi dobrej športovej i spoločenskej úrovni, poďakovanie si zaslúžia funkcionári Prameň Dolná Strehová, hlavne Ján Hriň za poskytnutie ihriska a zabezpečenie výborných podmienok pre hladký priebeh turnaja.

Náš výber reprezentovali nasledovní hráči:
Lucian Dančo, Filip Malatinský, Miroslav Buna, Dominik Lacko, Lukáš Gomboš, Norbert Papp, Jakub Faizi, Adam Dojčiar, Oliver Svorad, Maroš Németh, Gabriel Bacso ( všetci MŠK Novohrad Lučenec) Alexej Ostrihoň, Dominik Mede, Àkos Vankó, Tibor Iboš ( všetci FTC Fiľakovo) Adam Velič, Kevin Gyorgy ( Radzovce) , Adam El Gendi ( Divín)
Tréneri: Jozef Mihály, Alex Kička.

Za ObFZ Lučenec všetkým ďakujeme za vzornú reprezentáciu .