menu

Fotogaléria 2021

Medzioblastný turnaj mladších žiakov – ročník 2009

V Y H O D N O T E N I E

Medzioblastného turnaja mladších žiakov – ročník 2009.

Dňa 16. septembra 2021 sa na futbalovom štadióne Baník Kalinovo uskutočnil ďalší ročník medzioblastného turnaja mladších žiakov – ročník 2009. Turnaj zorganizoval ObFZ Lučenec a nadviazal na tradičný každoročný turnaj, ktorého sa zúčastňujú výbery ObFZ Lučenec, ObFZ Veľký Krtíš a ObFZ Rimavská Sobota. Turnaj prebiehal podľa propozícií TMK SsFZ, ktorého sa zúčastnili aj garanti Mgr. Vojtech Kováč- predseda TMK SsFZ a Ladislav Danyi- člen TMK SsFZ .
Hralo sa systémom každý s každým, na skrátenom ihrisku, s hracím časom 2x30 minút. O 8.30 hod. sa za účasti trénerov a vedúcich jednotlivých družstiev uskutočnila technická porada, kde boli vydané organizačné pokyny a zadané kritériá pre výber najlepších hráčov (18+2), ktorí sa zúčastnia turnaja na regionálnej úrovni.
V prvom zápase nastúpili výbery ObFZ LC a ObFZ RS. V zaujímavom a vyrovnanom stretnutí zvíťazilo mužstvo výberu R. Sobota v pomere 4:2. Slávnostné otvorenie turnaja vykonal predseda ObFZ LC Mgr. Radoslav Čičmanec, za domácich organizátorov všetkých účastníkov privítal Mgr. Vladimír Melo- riaditeľ ZŠ Kalinovo. Po slávnostnom otvorení sa v druhom zápase stretli výbery ObFZ R. Sobota a ObFZ Veľký Krtíš. Hráči výberu VK boli vyrovnaným súperom , ale technicky i herne vyspelejší výber R. Soboty potvrdil svoje kvality a zvíťazil v pomere 5:2. V poslednom zápase nastúpili výbery ObFZ LC a ObFZ VK, keď výber VK nestačil na výborne hrajúci výber LC, ktorý zvíťazil v pomere 8:0.
Na základe výsledkov z jednotlivých zápasov sa na 1. mieste umiestnil výber ObFZ R. Sobota, 2. miesto obsadil výber ObFZ Lučenec a tretie miesto obsadil výber ObFZ Veľký Krtíš.
Po skončení posledného stretnutia nasledovalo slávnostné vyhodnotenie turnaja. Diplomy a poháre podľa umiestnenia odovzdali Mgr. L. Danyi – člen TMK SsFZ , Mgr. Radoslav Čičmanec - predseda ObFZ LC a Štefan Pastorek- sekretár ObFZ Lučenec. Po vyhodnotení turnaja boli vybratí 18 hráči a 2 náhradníci pre nasledujúci regionálny turnaj. Najlepším strelcom turnaja sa stal so 4 – gólmi Adam Ladič z FTC Fiľakovo.
Turnaj prebehol na veľmi dobrej športovej i spoločenskej úrovni, poďakovanie si zaslúžia osobitne p. J. Šárkan – starosta obce Kalinovo. Mgr. V. Melo- riaditeľ ZŠ a ing. J. Šulaj – prezident Baník Kalinovo za poskytnutie ihriska, sociálnych priestorov a stravy. K bezproblémovému priebehu jednotlivých stretnutí prispel aj rozhodca Róbert Palica.

Výber ObFZ Lučenec- reprezentovali:
M. Turic, B. Vraniak, , A. Číri, , M. Kriška, M. Malček, D. Poliak, P. Brhlík, J. Bračok, D. Herédy ( všetci MŠK Novohrad Lučenec) , F. Bozó, M. Vislocký, A. Ladič ( všetci FTC Fiľakovo), A. Stankovič, V. Vilhan (obaja Sklotatran Poltár), P. Obročník, Z. Teplan ( obaja Baník Kalinovo).
Tréneri: Andrej Kamendy, Peter Štefánik, vedúci mužstva- Marek Číry.

Výsledky jednotlivých stretnutí:

Výber ObFZ LC – Výber ObFZ RS 2 : 4.
G: A. Ladič, D. Poliak - J. Zubák, I. Kaločai, M. Kozlok, M. Hudec
Výber ObFZ VK - Výber ObFZ RS 2 : 5.
G: P. Kramarovič, D. Oláh – S. Balog, J. Zubák, M. Hudec, P. Bálint, S. Balog
Výber ObFZ LC - Výber ObFZ VK 8 : 0.
G: A. Ladič- 3, B. Vraniak, A. Stankovič, M. Kriška, vlastný -.
Konečná tabuľka:

1., Výber ObFZ R. Sobota    2 2 0 0 9 : 4    6

2., Výber ObFZ Lučenec      2 1 0 1 10 : 4   3

3., Výber ObFZ V. Krtíš        2 0 0 2   2 : 13  0

ObFZ Lučenec všetkým ďakuje za vzornú reprezentáciu.


Zaznamenal: Štefan Pastorek- sekretár ObFZ Lučenec