menu

Fotogaléria 2022

Riadna konferencia ObFZ Lučenec - 9. 12. 2022

Dňa 9.12. sa v priestoroch reštaurácie Prameň uskutočnila riadna konferencia ObFZ Lučenec. Za prítomnosti predsedu SsFZ p. Stanislava Neuschla predsedu TMK SsFZ a člena VV SsFZ p. Mariána Petroka, ako vzácnych hostí, sa delegáti konferencie stretli "naživo" po dlhšej pauze zapríčinenej pandémiou. V rámci programu prejednali v prvej časti konferencie hospodárenie ObFZ a schválili rozpočet na rok 2023, z úst predsedu ObFZ p. Radoslava Čičmanca si vypočuli správu VV a hodnotenie jesennej časti prebiehajúceho ročníka a dozvedeli sa aktuálne informácie z kuchyne SFZ, SsFZ a ObFZ. V druhej časti konferencie bola vyhlásená Jedenástka roka 2022 a tiež najlepší rozhodca roka 2022, ktorým sa stal Marián Jačmeník. Na záver, ako to už býva dobrým zvykom, boli odmenení aj jubilanti a zaslúžilé osobnosti ObFZ.

Jedenástka roka ObFZ Lučenec 2022

Brankár: Adam Huszár (FK Lovinobaňa)
Obrancovia: Lukáš Miadok (Slovan Vidiná), Jozef Suja (CŠK Cinobaňa), Michal Rafaj (FK Lovinobaňa), Martin Jaško (FK Lovinobaňa)
Stredopoliari: Marcel Majkút (FK Lovinobaňa), Pavel Iskra (Santrio Láza), Marek Majkút (FK Lovinobaňa), Jakub Lapin (Santrio Láza)
Útočníci: Zoltán Rorák (Slovan Vidiná), Marek Berky (CŠK Cinobaňa)