menu

Súťažný ročník 2017/2018

Súhrn kola 13.08.2017

Súhrn kola 13.08.2017

6. LIGA OBFZ LC

Vidiná – Biskupice 2:0 (2:0)

Góly: Koky, Brusznyai (vlastný). ŽK: Hronec, Líška, Koky, Liška – Bogdáň, Rapi. ČK: Líška (po 2 ŽK). Divákov: 50. Rozhodoval: S. Jačmeník.
Vidiná: Václavík – Hronec, Kanda, Kučera, Juríček – Molnár, Líška, Špak, Koky – Hrnčiar, Liška. Striedali: Paprnák, Holík, Mičuda, Dobrocký.
Biskupice: Péter – Nagy, Lalík, Brusznyai, Máté – Bogdáň, Titton, Cardoso, Krnáč – Rapi, Ziliz. Striedali: Csicso, Mede, György, Kolenkáš.
Domáci začali zápas s elánom a strelili dva rýchle góly, pričom prvý gól si dali hostia sami. Druhý zaznamenal Koky. V druhom polčase sa hra vyrovnala, ale domáci doviedli zápas do víťazného konca.
 
 

Divín – Cinobaňa 2:1 (1:0)

Góly: Štengl 2 – Kurčík (11 m). ŽK: Kmeť, Karlík, Balaško – Studený, M. Berky, Z. Berky. Divákov: 82. Rozhodoval: Žiak: 
Divín: Šoltés – Kliment, Žilka, Kmeť, Berky – Karlík, Štengl, Melicherčík, Oláh – Haranza, Balaško. Striedali: Kováč, Kmeť, Haško, Bariak, Havrla.
Cinobaňa: Kiš – Borovička, Suja, Studený, Šulek – Palík, R. Berky, Kurčík, M. Berky – Havrla, Čierny. Striedali: Z. Berky, Oláh, Gereg.
Za úmornej horúčavy novotvoriace sa mužstvo domácich statočne odolávalo favoritovi zápasu a navyše v 43. min. im vyšiel rýchly protiútok a po vybojovaní lopty Balaškom Štengl rozumne prehodil vybiehajúceho brankára hostí – 1:0. Do 2. polčasu hostia prestriedali a vsadili všetko na útok. Začala sa prejavovať ich lepšia kondičná pripravenosť. K vyrovnávajúcemu gólu im však paradoxne pomohli domáci, keď zbytočne faulovali v šestnástke a nariadenú penaltu premenil Kurčík – 1:1. potom sa na ihrisku začalo aj trochu iskriť, ale hostia svoju prevahu nevyužili. V 83. min. sa zopakovala situácia z 1. polčasu a Štengl po úniku rozhodol o výhre domácich – 2:1. Diváci si prišli v bojovnom zápase na svoje.
 
 

Panické Dravce – Rapovce 1:2 (0:1)

Góly: Baláž ml. – Stieranka, Kalina. ŽK: Banga – Matuška, Sivok, Becáni. Divákov: 40. Rozhodoval: Žingor.
P. Dravce: Balog – Mydlo, Banga, Košťál, Hukkel – Nôta, R. Berky, Baláž ml., Baláž st., Botoš, D. Berky. Striedali: Hodúl, Kaličiak, Morháč.
Rapovce: Rácz – Majoroš, Magera, Š. Matuška, Bolčo – Stieranka, Sivok, Očovay, Berky – Vysočan, Becáni. Striedali: N. Matuška, Šerfözö, Šumec, Kalina, Gajdoš.
V bojovnom zápase sa striedali útoky na oboch stranách. V 36. min. dali hostia z pokutového kopu prvý gól. Domáci v 77. min takisto z jedenástky vyrovnali. Víťazný gól hostí padol v 88. min. z kopačky Kalinu.
 
 

Podrečany – Hrnčiarska Ves 8:0 (5:0)

Góly: Tomašovič 2, Kamenský 2, Hrdlička, Oláh, Mišík, Ostrihoň (vlastný). ŽK: Oláh, Vrbiniak – Pribilinec. Divákov: 50. Rozhodoval: Ďuriš.
Podrečany: Kanát – Csaba, Tomašovič, Burdilák, Marko – Oláh, Mišík, Hrdlička, Sychra – Vrbiniak, Kamenský. Striedali: Michalec, Gonda.
H. Ves: Cibuľa – L. Pribilinec, M. Pribilinec, Kalina, J. Ostrihoň – Hozdek, Koštial, Obročník, Vývlek – M. Ostrihoň.
Hostia nastúpili len s 10 hráčmi, ale nielen to bola príčina výraznej hernej prevahy domácich. Paradoxne v 2. polčase hrali domáci lepšie ako v prvom, ale gólov dali menej. Nevyužili veľké šance, keď  napríklad Michalec nepremenil ani pokutový kop. Vysoká výhra domácich je úplne zaslúžená.
 
 

Hrnčiarske Zalužany – Uhorské 2:0 (1:0)

Góly: Sobek, Škorňa. Divákov: 80. Rozhodoval: M. Jačmeník.
H. Zalužany: Albert – Vengrín, P. Škorňa, Markotán, Slížik – Antal, Rončák, Szöke, Sobek – M. Škorňa, Golian. Striedali:Ďalog, Ľupták, Turoň, Cibuľa.
Uhorské: Slanina – Mitter, Krňan, Kováč, Rončák – Nociar, Nosáľ, Poliak, Baláž – Valentýni, Cibuľa. Striedali: Juríček, Mizera, Obročník, Marunčák.
Domáci mali úspešný vstup do zápasu a už v 3. min. z prvej šance  strelili gól – 1:0. Potom sa hra vyrovnala a   odvíjala sa zväčša medzi šestnástkami bez gólových šancí. V 2. polčase získali domáci prevahu, strelili druhý poisťovací gól a zápas zaslúžene vyhrali.
 
 

Halič – Stará Halič 1:3 (1:1)

Góly: Turek – Nosáľ 2, Bubenka. ŽK: Tušim, Paľaga – Vančo, Bubenka. Divákov: 100. Rozhodoval: S. Jačmeník.
Halič: Mikuš – Nociar, Borovec, Stanko, Tušim – Schvantner, Váradi, Koristek, Turek – Novotný, Stupár. Striedali: Franek, Juhás, Paľaga.
S. Halič: Mikuš – Vančo, Schmidt, Kišvince, Tryzna – Bubenka, Trčan, Dudáš, Matúška – Nosáľ, Machyniak. Striedali: Adam, Salaj, Svorad, Pribišan.
V 1. polčase mali domáci viac gólových šancí, ale ich nepremenili. V 2. polčase nepozornosť v domácej obrane dostala hostí do dvojgólového vedenia, ktoré sa už do konca zápasu nezmenilo.
 
 

Mýtna – Kalinovo B 6:1 (5:0)

Góly: S. Demanko 2, Kotistek, Budáč, Golian, Ľ. Demanko – Fungáč. ŽK: Dirbák, Fungáč, Vaculčiak. Divákov: 60. Rozhodoval: Holas.
Mýtna: Urbančok – Oravec, Mahút, Sopóci, Ľ. Demanko – Golian, Budáč, Kotistek, S. Demanko – Mišík, Gondáš. Striedali: Samaš, Harčár, Šípoš, Rác.
Kalinovo B: Francisty – Dirbák, Karásek, Valentíny, Fungáč – Purdek, Matúška, Vaculčiak, Fekete – Sabó, Slovák. Striedal: Mazik.
Domáci nastúpili na zápas ako favorit, čo  v prvom polčase aj potvrdili, keďže  skórovali až 5-krát. Druhý polčas už bol vyrovnanejší,  domáci prestriedali a hosťom sa podarilo v 85. min. znížiť na 5:1. Do konca zápasu však inkasovali ešte jeden gól.
 
 

FUTBALOVÁ MLAĎ

II. liga st. dorast: Staškov – MŠK Novohrad 2:8 (1:5), góly za MŠK Novohrad: Jakuba 3, Mészáros 3, Telek 2.
 
II. liga ml. dorast: Staškov – MŠK Novohrad 2:8 (1:6), góly za MŠK Novohrad: Oláh 3, Tóth 2, Bencsík, Deme, Kašinský.