menu

Archív oznamov

Oznam

Na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu SR, prijal Oblastný futbalový zväz Lučenec opatrenia v súvislosti s rizikom prenosu koronavírusu počas organizovania futbalových podujatí v pôsobnosti okresov Lučenec a Poltár.

S účinnosťou od 10.3. do 24.3.02020 ObFZ Lučenec akceptuje všetky opatrenia už prijaté štátnymi orgánmi a inštitúciami. Ruší všetky plánované akcie organizované ObFZ Lučenec, vrátane školenia zdravotníkov, aktívu klubov, ako aj zimného seminára R a DZ, ktoré sa mali konať v dňoch 12.-14.3.2020. Zároveň ruší finálové zápasy Zimného pohára, ktoré sa mali uskutočniť dňa 15.3.2020. Odporúča zástupcom futbalových klubov zvážiť tréningový proces i uskutočnenie priateľských futbalových zápasov, hlavne mládežníckych kategórií, aby boli eliminované možnosti šírenia nákazy. ObFZ Lučenec bude v nasledovnom období sledovať vývoj situácie v krajine a včas operatívne reagovať.

O svojich rozhodnutiach budeme informovať na našej webovej stránke, v úradných správach, ako aj telefonicky resp. emailovou poštou.

 

Mgr. Radoslav Čičmanec- predseda ObFZ Lučenec

Štefan Pastorek- sekretár ObFZ Lučenec