menu

Fotogaléria 2018

Medzioblastný turnaj mladších žiakov – ročník 2006

Medzioblastný turnaj mladších žiakov – ročník 2006

Dňa 29. mája 2018 sa na futbalovom štadióne FTC Fiľakovo uskutočnil ďalší ročník medzioblastného turnaja mladších žiakov – ročníky 2006. Turnaj zorganizoval ObFZ Lučenec a nadviazal na tradičný každoročný turnaj, ktorého sa zúčastňujú výbery ObFZ Lučenec, ObFZ Veľký Krtíš a ObFZ Rimavská Sobota. Turnaj prebiehal podľa propozícií TMK SsFZ, ktorého sa zúčastnili aj garanti Mgr. Vojtech Kováč – predseda TMK a člen VV SsFZ a Ladislav Dányi- člen TMK SsFZ a člen VV ObFZ Rimavská Sobota.

Hralo sa systémom každý s každým, na skrátenom ihrisku, s hracím časom 2x25 minút.
O 8,45 hod. sa za účasti trénerov a vedúcich jednotlivých družstiev uskutočnila technická porada, kde boli vydané organizačné pokyny a zadané kritériá pre výber najlepších hráčov
( 16+2), ktorí sa zúčastnia turnaja na regionálnej úrovni .
Slávnostné otvorenie turnaja vykonal sekretár ObFZ Lučenec p. Štefan Pastorek a prezident FTC Fiľakovo Atilla Visnai, kde za domácich organizátorov všetkých účastníkov privítal. Otvorenia sa zúčastnil aj garanti turnaja a zástupcovia TMK SsFZ p. Vojtech Kováč a Ladislav Dányi, predsedovia ObFZ Veľký Krtíš p. Gabriel Bacsa a ObFZ R. Sobota Mgr. Marián Petrok, ako aj ďalší funkcionári jednotlivých oblastných zväzov a futbalových klubov.
V prvom zápase nastúpili výbery ObFZ Veľký Krtíš a ObFZ Lučenec. V zaujímavom stretnutí , kde hráči oboch výberov boli plný síl sa skončilo prekvapivým, ale zaslúženým víťazstvom výberu ObFZ VK v pomere 4:2.
Po krátkej prestávke, spojenej aj so slávnostným otvorením turnaja sa stretli výbery ObFZ Veľký Krtíš a ObFZ Rimavská Sobota. Hráči výberu VK boli vyrovnaným súperom favorizujúceho výberu ObFZ RS, ale predsa herne vyspelejší výber ObFZ RS potvrdil svoje kvality a vysoko zvíťazil v pomere 8:1.
V poslednom zápase nastúpili výbery ObFZ LC a ObFZ RS, keď sa hra výberu LC oproti prvému zápasu zlepšila, ale celkove nestačila na výborne hrajúci výber RS, ktorý zvíťazil v pomere 4:0.
Na základe výsledkov z jednotlivých zápasov sa na 1. mieste umiestnil výber ObFZ R. Sobota, 2. miesto obsadil výber ObFZ Veľký Krtíš a tretie miesto obsadil výber ObFZ LC.
Po skončení posledného stretnutia nasledovalo slávnostné vyhodnotenie turnaja. Diplomy a poháre podľa umiestnenia odovzdali predseda ObFZ Lučenec Mgr. Radoslav Čičmanec a Vojtech Kováč, predseda TMK SsFZ. Spestrením záverečného ceremoniálu bolo aj vyhodnotenie najlepších hráčov z každého družstva, ktorí si prevzali pekné trofeje.
Po vyhodnotení turnaja boli vybratí 16 hráči a 2 náhradníci pre nasledujúci regionálny turnaj.
Turnaj prebehol na veľmi dobrej športovej i spoločenskej úrovni, k čomu prispel aj skúsený rozhodca Ján Budinec. Poďakovanie si zaslúžia funkcionári FTC Fiľakovo, hlavne Mgr. Atilla Visnai za poskytnutie ihriska a zabezpečenie výborných podmienok pre hladký priebeh turnaja.
Náš výber reprezentovali nasledovní hráči:
Samuel Zachar, Erik Čičmanec, Tobias Činčura, Miroslav Holas, Dávid Danyi, Max Brunner, Nikolas Fehervári, Richard Koreň, Sebastian Dudáš, Šimon Hiker, Jakub Šuhaj(všetci MŠK Novohrad Lučenec), Attila Šinka, Karol Köböl(obaja FTC Fiľakovo), Jaroslav sendrei, Daniel Hruška( Sklotatran Poltár), Peter Peťko( Slovan Divín).
Do spoločného výberu ObFZ – Juh sa z nášho mužstva dostali hráči: Samuel Zachar, Erik Čičmanec, Nikolas Fehervári, Attila Šinka
Za najlepšieho hráča výberu ObFZ Lučenec bol vyhlásený Erik Čičmanec.

Výsledky jednotlivých stretnutí:

Výber ObFZ LC – Výber ObFZ VK 2 : 4

Výber ObFZ VK - Výber ObFZ RS 1 : 8

Výber ObFZ RS - Výber ObFZ LC 4 : 0

Konečná tabuľka:

1.

Výber ObFZ R. Sobota    

2

2

0

0

12:1

6

2.

Výber ObFZ V. Krtíš       

2

1

0

1

5:10

3

3.

Výber ObFZ Lučenec       

2

0

0

2

2:10

0

 

Najlepší strelec: Samuel Vrťo - ObFZ RS - 3 góly